Idag hittade jag på KP en lista över de lärare som eleverna anser vara bra.

http://kpwebben.se/artiklar/2011/sveriges-basta-larare-hela-listan/

Och till min stora förvåning (nu är jag inte falsk eller blyg) hittade jag även mitt namn och en motivering som fick mig att gråta...  

Min lärare är bäst. Jag förstår att alla skriver så, men jag ljuger inte. Till att börja med är hon så OTROLIGT kreativ. Min klass, klass Piloten 4-5 i Klastorpsskolan, är så lyckligt lottade! Av alla skolor i Sverige, hamnar vi i Klastorpsskolan på Kungsholmen, och av alla klasser, hamnar vi i Lili Kappers. Vår klass har nog varit med i fler tävlingar än någon annan klass. First Lego League, Stockholms elskåpstävling,snilleblixtarna, vetenskapsfestivalen, värmeljusjakten och många många fler. Hon får varenda lektion att vara spännande och jag lär mig något nytt varje dag. Just nu är vi även med i tävlingen WEBBSTJÄRNAN, där man ska driva en blogg. Lili är inte bara enfantastisk lärare, utan uppdaterar bloggen varje dag, oavsett om det är lov, vardag eller helg. Hon är inte bara lärare, utan även en vän. Hon vet vad alla gillar och hjälper dematt få det så bra som möjligt. Hon lär inte bara ut i svenska och matte, utan lär oss även att våga stå och prata inför folk. Vi har just börjat spela in en film medTrafikkalendern om trafik, som ska visas i andra skolor så de ska få inspiration. Och varje termin har vi en Kulturkväll, då vi visar för föräldrarna vad vi har gjort under terminen. Och så har vi en musikal och en mode-show. Mode-showen är någonting som får oss barn att orka med hela kvällen. Vi får klä ut oss till vad/vem vi vill och så går vi

Tack Hanna! Jag blev rörd! Kommer att sakna er mycket och kommer att se suddigt i kyrkan den 10 juni. Önskar dig en underbar eftermiddag, och tack för hjälpen med fotograferingen och prisutdelningen...bilden nedan tillägnar jag dig... min kalv i Mosec.

 Och nu kan man undra vad den här nomineringen har med just Mosec att göra : där har jag lärt mig att det räcker inte att bara vara snäll och komma till skolan, åkern eller jobbet, man måste göra skillnad oavsett svårigheter och hinder... kliva bestämt och gå vidare!